IntelliTrack

Dette førsteklasses sporfølgningskoncept giver en meget lille vende radius. En kombination af avanceret elektronik, proportionalventil og to store hydraulikcylindere, giver sikker og præcis styring med en meget brugervenlig betjening.

Sikkerhed

IntelliTrack har en indbygget sikkerhedsfunktion, der forhindrer cylindrene i at styre trækstangen, hvis kørehastigheden er for høj til den givne vende radius.

Controlleren kontrollerer konstant fremkørselshastigheden og styrevinkelen for at begrænse brugen af sporfølgesystemet, når det ikke er sikkert. Hvis sprøjteføreren forsøger at dreje 90° ved f.eks. 15 km/t, vil IntelliTrack systemet automatisk beregne data og rette traileren op. Disse indstillinger er brugerdefineret.

Når IntelliTrack er kalibreret, skal sprøjteføreren kun hægte to små kæder på traktoren, før han begynder at sprøjte. Sammen med beslaget danner de to kæder en trapez, som tolererer slør i trækbolten eller trækbommen.

Pivot-punktet mellem trailersprøjte og trækstang er vinklet for større stabilitet. Denne egenskab giver en venderadius på ned til 6 meter på NAVIGATOR 3000 og 4000 og 8,5 m på 5000 og 6000.

Download our brochures