Enestående bomstabilitet

AutoTerrain er et fuldautomatisk bomstyringssystem, der regulerer højde, slant, tilt og yaw for at sikre en fremragende bomstabilitet

Dette uovertrufne bomstyringssystem adskiller sig fra andre ved at forebygge snarere end at korrigere utilsigtede bombebevægelser. Ved hjælp af ultralydssensorer på bommens vinger og rulle-sensorer i midten overvåger og korrigerer det bommens bevægelser, før bommen forstyrres.

AutoTerrain-systemet er blevet testet under strenge feltforhold og har vist fremragende ydeevne ved sprøjtning med lav bomhøjde ved høje kørehastigheder på over 15 km/t. Når der vendes på fortorvet, modvirker systemet bommens naturlige pendultendens tendens til at dale på indersiden. Resultatet er en vandret bom i hele svinget. AutoTerrain eliminerer næsten helt risikoen for, at bommen rammer jorden.

En stabil bom betyder mindre slid på både sprøjten og føreren. Sprøjten får en længere levetid, og føreren vil opleve mindre træthed og stress som følge af, at han konstant skal overvåge bommen.

AutoTerrain reducerer også risikoen for afdrift til fordel for landmanden og miljøet.


Download our brochures