HARDI ISO F-110

Standard all-round fladsprede-dyser
. Anbefales til alle typer pesticidudbringning, hvor der kræves optimal dækning. Denne dyse giver dig en fremragende og ensartet væskefordeling ved bomhøjder fra 35 til 70 cm (50 cm anbefales for at tage højde for ujævnt terræn eller bombebevægelser)

HARDI ISO LD-110

LOWDRIFT-dyser
LOWDRIFT-dyser anbefales, når der ikke kan opnås optimale sprøjteforhold (risiko for afdrift), og sprøjtningen ikke kan udsættes. Denne dyse giver dig en fremragende og ensartet væskefordeling ved bomhøjder fra 35 til 70 cm (50 cm anbefales for at tage højde for ujævnt terræn eller bombebevægelser)

HARDI ISO MINIDRIFT

Dyser med luftinjektion
HARDI MINIDRIFT-dyser kan anvendes til sprøjtning under suboptimale vejrforhold, når sprøjtningen ikke kan udsættes. MINIDRIFT-dysen vil ved lavt tryk reducere afdriften til et minimum.

Denne dyse giver dig en fremragende og ensartet væskefordeling ved bomhøjder fra 40 til 90 cm.

Dråbespektret er groft til meget groft; sikkert til afdriftskontrol, men uden risiko for dårlig dækning og aflejring på bladene. Venturien kan let fjernes for at rengøre dysen.

HARDI ISO NANODRIFT

Dyser med luftinjektion
HARDI NANODRIFT-dyser bør anvendes, når der kræves en høj afdriftsreduktion. NANODRIFT-dysen vil ved lavt tryk reducere afdriften til et minimum. Dråbespektret er groft til meget groft; sikkert til afdriftskontrol, men uden risiko for dårlig dækning og aflejring på blade.

NANODRIFT fås i 8 størrelser og med et arbejdstryk på 1,0 til 6,0 bar, er denne dyse den ideelle løsning, når der kræves større mængder.

Den fælles anvendte størrelse af HARDI NANODRIFT-dyser er godkendt af det tyske Julius Kuehn Institute (JKI) og vil blive registreret i ordningen for teknologi til reduktion af afdrift. Julius Kuehn-niveauet for afdriftsreduktion er det højeste på verdensplan, og registreringen anvendes i flere lande i Europa.

HARDI ISO INJET

Dyser med luftinjektion
HARDI INJET-dyserne kan bruges til sprøjtning under suboptimale vejrforhold, eller når sprøjtningen ikke kan udsættes. HARDI INJET-dyser anbefales til de fleste pesticidudbringninger, hvor der kræves en reduceret risiko for afdrift.

HARDI INJET & B-JET dyserne kan monteres ved hjælp af 334083 ISO / INJET holderen.

HARDI ISO MINIDRIFT DUO

Dyser med luftinjektion
HARDI MINIDRIFT DUO-dysen kan anvendes til sprøjtning under suboptimale vejrforhold, når sprøjtningen ikke kan udsættes. MINIDRIFT DUO-dysen vil ved lavt tryk reducere afdriften til et minimum.

Denne kompakte og flade luftinjektordyse, giver et dråbespektrum fra medium til meget groft; sikkert til afdriftskontrol, men uden risiko for dårlig dækning og aflejring på blade. De to vinklede udgange øger antallet af dråber og nedslag på målet sammenlignet med normale luftinjektordyser.

God dækning af tæt løv og lodrette mål. Injektoren kan let fjernes for at rengøre dysen.

HARDI MINIDRIFT DUO-dyserne kan monteres med ISO-holderen 334083.

HARDI DUOCAP

Dobbelt op på din afsætning
HARDI DUOCAP giver dig en højere volumenhastighed, mens du stadig bevarer den rette dråbestørrelse. HARDI DUOCAP er udstyret med to F- eller LD-dyser og giver en fin til middelstor dråbestørrelse, der er velegnet til sprøjtning af svampemidler.

Der kan anvendes to forskellige dyser. En standarddyse og en MINIDRIFT-dyse giver dig den dobbelte fordel at have fine dråber, der sikrer en god dækning i toppen af afgrøden, og grove dråber, der trænger ind i de lavere og mere tætte områder.

HARDI DUOCAP udstyret med to MINIDRIFT-dyser giver overlegen indtrængning i tætte afgrøder som kartofler og sojabønner.

HARDI ISO F 80

Fladsprede-dyser
Denne dyse har en sprøjtevinkel på 80°. På bomstørrelser fra 24 til 36 m er bomhøjden ofte højere end 50 cm over målet. 80°-dyser giver en god dækning med reduceret risiko for afdrift ved disse højere bomhøjder og kan også tilpasses til båndsprøjtning.

80° dysen er velegnet til store bomme eller række afgrøder / båndsprøjtning med enten lav bomhøjde eller dyser ved droplegs.

HARDI QUINTASTREAM-dyser

Dyser til flydende gødning
Fem (5) væskestrømme fordeles i forskellige vinkler og flow af hver QUINTASTREAM-dyse. Det højeste flow kommer fra den midterste stråle og den laveste fra de ydre, overlappende stråler.

1553 Dyse med fast stråle

Flydende gødning
HARDI 1553 kegledyser anvendes uden hvirvelplader til fast stråle og med hvirvelplader til hult kegle- og fuldkeglesprøjtning.

Brug den strålen til flydende gødning på bom sprøjter.


Download our brochures