Stærk, enkel og stabil

PRO-serien vil passe til landmænd, der søger en almindelig, men højtydende bom. En integreret gitterstålstruktur giver styrke og stivhed for stabil bombebevægelse og præcision i anvendelsen, selv i udfordrende terræn. Denne hydrauliske bom er nem at betjene og kræver kun lidt vedligeholdelse. Trapezophæng øger levetiden og bomens stabilitet.

Almindelig hydraulik

PRO-bommen fås i to modeller - en standard VHY-model drevet af traktorens hydraulik og en opgraderet VHZ-model drevet af elektrohydraulik, der styres direkte via et kompakt panel i traktorens kabine. VHY-bommen tilbyder bomløft, foldning og valgfri hældning, hvortil VHZ-modellen tilføjer flere ekstra funktioner som f.eks. foldning af en enkelt bomarm eller sektioner samt hældning af en af bomarmene.

 

PRO-bommen er kendt for sin holdbarhed og sikrer med sine forstærkede bomhængsler en stabil bom i sprøjteposition. Gitterstrukturen sikrer en stærk og stiv bom, hvilket er grundlaget for en præcis og ensartet sprøjtefordeling. Dyserne, sprøjte- og slangerne er alle godt beskyttet i bomkonstruktionen.


Download our brochures