Multi-formål

Med HARDI mistblæsere kan du sprøjte uden at gå på kompromis - alle dine forskellige afgrøder. Uanset hvad du dyrker - fra små buske til store træplantager.

Robusthed og enkelhed
Drag fordel af den ekspertise, der er opnået gennem HARDI's mange års verdensomspændende erfaring inden for sprøjtning af frugtplantager. Alt fra design og konstruktion af tanke til de nyeste elektroniske styresystemer er afspejlet i vores sprøjter.

OPTIMUS

OP15 samt OP35 og OP55 er den samme applikationsteknologi i hele OPTIMUS applikationsfamilien. Den er baseret på den samme sprøjteafdeling i hydro pneumatiske og pneumatiske applikationer. Den største forskel mellem OP15, OP35 og OP55 er luftforsyningens faldben, der driver dråberne til den ønskede plante.

Air kits og deflektorer

Air Kits giver bedre luftfordeling, større luftstrøm, lavere støjniveau og mindre strømforbrug - alt sammen for at give dig en førsteklasses applikation.

Ventilatorhuset er fremstillet af polyethylen med høj slagstyrke og har en unik kanalplade, der gør luftproduktionen meget mere ensartet. Ventilatorbladene er fremstillet af polymer, et meget stærkt syntetisk materiale, og kan justeres for at tilpasse luftmængden til den enkelte frugtplantage.

Luftsættene er udstyret med dobbelte, drypfri dyseholdere.

HARDI's specielle deflektorer hjælper dig med at optimere og tilpasse den genererede luft til dine specifikke afgrøder og arbejdsforhold.

HARDI ZENIT SPECIFIKATIONER

Tank: 400 / 600 / 1200 l.

Renvandstank: 15 l.

Agitation: 1 venturi i bunden af tanken, 2 foran

Pumpe: 321/10 - 20 bar - 73 l/min / 364/7 - 20 bar - 146 l/min

RinseTank: 40 / 60 / 100 l

PTO-aksel: T300 - Standard

FluidBox: FB3610

Gearkasse: 2 gear + neutral (3,5 / n / 4,4)